Webshops / E-commerce

De tijd dat men bij u binnen kwam lopen en na een gedegen voorlichting een product kochten is voorbij, tegenwoordig gebruiken consumenten en bedrijven het internet om producten te vergelijken en vaak wordt de beslissing tot aanschaf genomen zonder dat men überhaupt bij u is geweest.

Het volstaat niet meer om alleen te tonen welke producten u kunt aanbieden, men wil snel kunnen vergelijken, beslissen en aanschaffen.

Naast het bieden van deze mogelijkheden moet u in staat worden gesteld om beslissingen over uw aanbod te maken op basis van statistieken en trends. Onze e-commerce oplossingen bevatten meer dan alleen een webshop met online betaalmogelijkheden, het is een compleet systeem waarmee u cross-selling en up-selling aan uw mogelijkheden toe kunt voegen.

Onze webshops en e-commerce oplossingen worden gemaakt met Drupal Commerce, dit pakket is open source en hierachter staat een grote community met ontwikkelaars en bedrijven.

Natuurlijk kunt u probleemloos de webshop integreren in uw marketingplan, wilt u verkopen via een App of meerdere voorkanten koppelen aan één backend? Geen enkel probleem. Koppelen met uw voorraadbeheer? Ook hiervoor kunnen wij een passende oplossing bieden!

Creative Result Communication heeft in 2015 een Audi kalender ontwikkelt, om deze te verkopen is een webshop gerealiseerd (http://www.crc-webshop.nl) daarnaast helpt CRC al jaren bij het organiseren van de Audi quattro Cup voor Nederland (http://www.audi-quattrocup.nl) en hiervoor is een registratie site gerealiseerd waar men zich in kan schrijven voor deelname (hierbij worden sommige toernooien alleen beschikbaar gesteld voor diegene die beschikken over een code).